Browsing: Galaxy Note 20

Samsung a lansat un clip video în care prezintă mai multe amănunte depsre noul S Pen, stylus-ul lansat odată cu seria de telefoane Galaxy Note 20 și Note20 Ultra. Sud-coreenii afirmă că au îmbunătățit întreaga experiență de utilizare a unui S Pen, reducând latența și adăugând mai multe funcții.

Samsung a lansat cinci noi gadgeturi, in cadrul evenimentului Unpacked 2020: telefoanele Galaxy Note20 și Galaxy Note20 Ultra, tabletele Galaxy Tab S7 și S7+, smartwatch-ul Galaxy Watch3, echipat cu funcții avansate de monitorizare a sănătății; căștile Galaxy Buds Live și noua generație a smartphone-ului pliabil Galaxy Z Fold2.

Sud-coreenii de la Samsung se pregătesc de lansarea, pe 5 august, a noilor generații de smartphone-uri Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G. Dincolo de informațiile, pe surse, privind look-ul și hardware-ul noilor telefoane, au apărut, în premieră, și primele informații credibile privind prețurile de lansare.

Noua generație de smartphone-uri Galaxy Note 20, pe care Samsung o va prezenta pe 5 august, în cadrul evenimentului Unpacked 2020, va include, în premieră, un ecran cu rată de refresh dinamică. În esență, telefonul își va adapta automat rata de la 60 la 120 Hz, în funcție de conținutul redat, de la filme, la jocuri și site-uri web.

Sud-coreenii de la Samsung pregătesc lansarea unei noi inovații care va aduce un plus de atractivitate telefoanelor pe care le vor lansa în viitor, probabil începând cu Galaxy Note 20. Compania a dezvoltat o tehnologie care îi permite să includă senzorul de selfie în ecran, astfel că display-ul nu va mai avea nevoie de un notch, relatează GadgetReport.ro