Browsing: iPhone 12

iSTYLE Retail România anunță lansarea oficială a noilor modele iPhone 12 pe piața românească. În premieră, Apple prezintă patru noi tipuri de iPhone  – iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max și iPhone 12 mini. Telefoanele pot fi cumpărate de astăzi, 13 noiembrie, în toate magazinele sale din țară, dar și pe platforma istyle.ro.

Analistul TF International Securities, Ming Chi-Kuo, anunță, într-un material destinat investitorilor, că precomenzile pentru iPhone 12 si iPhone 12 Pro sunt peste așteptări, în ciuda controverselor privind absența unui progres semnificativ față de generația anterioară și a lipsei încărcătorului și căștilor din pachet.

Apple a lansat noua serie de smartphone-uri iPhone 12. Seria iPhone 12 este compusă din următoarele modele: iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro şi iPhone 12 Pro Max. Cele patru diferă prin dimensiunea ecranului, performanţa chipset-ului şi a camerei foto, existenţa ori lipsa anumitor facilităţi precum şi preţul. Pe de altă parte, Apple afirmă noile telefoane vor veni cu o noua tehnologie la nivel de ecran, care il va face de 4 ori mai rezistent la socuri. iPhone 12 include certificarea IP68, pentru rezistenţă la apă şi praf

Apple va lansa, marți 13 octombrie, noile smartphone-uri iPhone 12. Vom vedea, cel mai probabil, patru smartphone-uri, iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max, toate cu conectivitate 5G și prețuri cuprinse între 649 și 1299 de dolari.

Qualcomm dă peste cap planurile Apple privind lansarea noii generații de smartphone-uri iPhone 12. Compania a sugerat, în cadrul raportului privind business-ul din trimestrul al III-lea, că viitoarele telefoane iPhone 5G ale Apple ar putea fi amânate, potrivit Reuters .

Noile smartphone-uri din seria iPhone 12 ar putea veni cu o surpriză neplăcută pentru utilizatori. Potrivit cunoscutului analist Ming-chi Kuo, citat de AppleInsider, MacRumors, și 9to5Mac, modelele iPhone 2020 nu vor mai avea incărcător și nici căști AirPods în pachet.

Anul trecut, când Apple a lansat iPhone 11, am văzut pentru prima data o versiune într-o culoare specială, un verde interesant. În acest an, pe noua generație iPhone 12, Apple vrea să introducă o nouă culoare mult așteptată, un albastru marin care, din randările  Svetapple, va oferi telefonului un aspect elegant.

Noua generație de telefoane iPhone 12,  pe care Apple urmează să o prezinte în toamnă, va aduce un nou ecran, ProMotion, de 120 Hz, fapt care îi va oferi un plus la capitolul luminozitate, contrast și afișarea imaginilor dinamice, o facilitate excelentă mai ales în zona de gaming. Dincolo de cele patru noi telefoane din seria iPhone 12, primele cu 5G, pe internet au apărut și primele randări cu modelul din 2021, iPhone 13.

Noua generație de telefoane iPhone 12,  pe care Apple urmează să o prezinte în toamnă, va aduce un nou ecran, ProMotion, de 120 Hz, fapt care îi va oferi un plus la capitolul luminozitate, contrast și afișarea imaginilor dinamice, o facilitate excelentă mai ales în zona de gaming, relatează GadgetReport.ro