Browsing: joc

 Electronic Arts Inc. a lansat EA SPORTS FC™ 24, disponibil acum pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch™. Trei noi tehnologii alimentează EA SPORTS FC™ 24, cu funcționalitatea cross-play** extinsă acum la toate modurile multiplayer online, permițându-le prietenilor să joace de pe mai multe platforme, în timp ce EA SPORTS intră într-o nouă eră a jocului mondial. 

Un joc vechi de 1.700 de ani, care datează din epoca romană, a fost descoperit în Norvegia. Găsit într-un sit arheologic aflat  lângă un traseu maritim important, jocul a fost folosit probabil de comercianţii care făceau comerţ în acele vremuri.

505 Games  pregătește lansarea, pe 2 iunie, a versiunii de PC a jocului Death Stranding. Realizat de către studioul Kojima Productions, Death Stranding a fost bine primit de utilizatorii de Playstation4 (platformă pe care jocul a fost lansat în noiembrie 2019), iar noile idei ale lui Kojima promit o experiență inedită, optimă pentru PC, relatează GadgetReport.ro