Browsing: jocuri

Te-ai gândit cum ar fi să îți sortezi aplicațiile preferate pe un ecran infinit sau să poți vizualiza filmele sau emisiunile preferate de oriunde ca și cum ai fi prezent în mijlocul acțiunii? Ei bine, noul dispozitiv de realitate mixtă Apple Vision Pro este conceput pentru a aduce acest concept în viața reală.

Sony a lansat o promoție specială pentru o selecție de jocuri PlayStation. Campania este în desfășurare până pe 13 august și include oferte la jocuri first party legendare, precum God of War, The Last of Us Part II, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Sackboy: Marea Aventură și multe altele. 

Utilizatorii Youtube au urmărit, anul trecut, peste 100 de miliarde de ore de conținut legate de jocuri video, un nou record echivalent cu 475.000 de călătorii până la planeta Neptun și înapoi. Anunțul a fost făcut de Google în raportul anual privind trendurile din online.

Star Wars: Squadrons, Lost In Random, Skate, It Takes Two și FIFA 21 sunt doar câteva dintre jocurile pe care Electronic Arts le-a prezentat oficial, în cadrul evenimentului EA Play Live 2020. Cele mai multe vor ajunge pe platformele de gaming și în magazine în această vară. Pentru altele va trebui să așteptăm sezonul de shopping de Crăciun.