Browsing: laptop

Dacă vreţi să vă cumpăraţi de Black Friday 2022 un laptop cu dotări de top şi un preţ optim, GadgetReport.ro vă ajută să faceţi cea mai bună selecţie. Sunt câteva criterii esenţiale pe care trebuie să le luaţi în calcul atunci când vă decideţi să cumpăraţi.

Huawei a anunțat lansarea laptopului HUAWEI MateBook 14s cu ecran de 14.2 inci. Noul model al gamei se remarcă prin aspectul ultra-subțire, performanța generală foarte bună și un mod inteligent de colaborare cu alte dispozitive, pentru a ajuta utilizatorii în activitățile zilnice și a le permite să-și exprime mai ușor creativitatea.

 

Dacă vrei să îți cumperi un laptop cu dotări de top şi un preţ optim, încercăm să te ajutăm să faci cea mai bună selecţie. Sunt câteva criterii esenţiale pe care trebuie să le iei în calcul atunci când te decizi să alegi un laptop cu un raport preț-calitate foarte bun.

Vrei să îți cumperi un laptop? Te interesează un computer performant, cu o putere de procesare optimă și cu o autonomie cât mai bună? Vrei un laptop cu care să intri pe web, să lucrezi optim în Office, să te uiți la filme pe Netflix și HBO GO și care să nu te coste prea mult? Îți prezentăm un laptop optim, din gama de preț medie, care s-ar putea să fie un best buy – Huawei MateBook D15 2021.

Autonomia laptopului este corelată cu numărul de celule pe care acumulatorul le include, de la 3 până la 12 celule. Durata minima de functionare a unei baterii de laptop este de 3 ore si poate scadea chiar și sub acest nivel in functie de aplicatiile folosite. Ultrabook-urile au o autonomie de peste 5 ore și pot ajunge la 14 ore.

Dacă vreţi să vă cumpăraţi de Black Friday 2020 un laptop cu dotări de top şi un preţ optim, GadgetReport.ro vă ajută să faceţi cea mai bună selecţie. Sunt câteva criterii esenţiale pe care trebuie să le luaţi în calcul atunci când vă decideţi să cumpăraţi.

MSI a anunțat lansarea unui laptop care promite să ofere cea mai bună imagine 4K disponibilă pe un astfel de gadget. MSI Creator 17 este, potrivit MSI, primul laptop din lume care folosește un display cu Mini LED, o nouă tehnologie spectaculoasă, relatează GadgetReport.ro

NVIDIA anunță că producătorii parteneri la nivel global lansează peste 100 de modele noi de laptopuri subțiri, ușoare și foarte rapide, toate cu GPU-uri GeForce® de la NVIDIA, inclusiv recent lansatele GeForce RTX 2080 SUPER™ și 2070 SUPER pentru laptopuri.