Browsing: LG

LG a dezvoltat un nou material care poate crea display-uri cu „o suprafață la fel de dură ca sticla și piese pliabile la fel de flexibile ca plasticul”. Denumit “ LG Real Folding Window,” noul material ar putea revoluționa afișajele flexibile ale smartphone-urilor, deschizând calea pentru ecrane durabile, fără probleme cum ar fi cutele existente pe display-urile Z Fold si Z Flip de la Samsung.

LG pregătește lansarea noii game de televizoare QNED Mini-LED 2021, cu ocazia CES 2021. Noua serie LG QNED Mini-LED va include 10 modele cu rezoluții 4K și 8K și dimensiunile ale ecranelor de până până la 86 inci.

În acest weekend am fugit de caniculă din București într-o oază de agrement cu adevărat specială, aflată la numai 35 de kilometri de capitală. Parcul de aventură Comana, aflat în zona rezervației naturale Comana, merită vizitat, reușind să ofere un cadru de relaxare ideal mai ales pentru copii.

Am filmat și fotografiat în Parcul de aventură Comana cu LG Velvet, un nou smartphone interesant pe care îl testăm în cadrul programului Orange Smartphone Tester, derulat de Orange.

Qualcomm a anunțat lansarea Snapdragon 690, primul procesor care oferă conectivitate 5G telefoanelor din gama medie.  Qualcomm Snapdragon 690, succesorul lui Snapdragon 675,  este construit pe 8nm și este menit ,,să facă 5G mai accesibil pentru consumatorii din întreaga lume’’, afirmă compania.