Browsing: masina

Când vine vorba despre culoarea mașinilor lor, șoferii au preferințe variate adesea influențate de gusturile personale și de factori culturali. carVertical, o companie de date auto, a efectuat cercetări în România care au dezvăluit că românii preferă culorile mai conservatoare și nu sunt foarte interesați de vehiculele strălucitoare, în culori vii.

Ne-a lovit deja căldura și să mergi cu mașina, la 40 de grade, cu geamurile deschise, nu e deloc ceva confortabil. Atunci când porniți aerul condiționat din mașină, s-ar putea să constatați că, pe lângă aerul rece, sunteți lovit și de un miros puternic de mucegai. Din fericire, alungarea acestui miros este o sarcină relativ simplă. Iată ce trebuie să știți.

Odată cu apariția biocombustibililor în stațiile de carburanți din România, începând cu1 iunie, este posibil ca oamenii să cheltuiască mai mult pe combustibil. Acest lucru este însă inevitabil, deoarece este o parte a planului de reducere a emisiilor de CO2 inițiat de Comisia Europeană.

Americanul Michael Dezer a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă mașină din lume. Mașina poate transporta peste 75 de persoane, are 26 de roți și poate fi condusă din ambele capete.

Gumpert Aiways a început producția primului său supercar. Gumpert Nathalie folosește, în premieră, un motor electic bazat pe o celulă de combustie cu metanol. Soluția tehnică originală oferă o autonomie de peste 805 km și o accelerație de la 0-100 km/oră în numai 2,5 secunde, relatează GadgetReport.ro.