Browsing: microsoft

Microsoft anunță că Windows 11 va deveni disponibil din 5 octombrie 2021. Începând cu această dată, computerele eligibile care utilizează Windows 10 vor putea face upgrade gratuit la Windows 11, iar dispozitivele care au deja Windows 11 pre-instalat vor fi puse în vânzare. Windows 11 le oferă utilizatorilor o nouă experiență, concepută pentru a-i aduce mai aproape de ceea ce le place.

Microsoft lucrează la o tehnologie demnă de filmele science fiction. Experţii gigantului IT dezvoltă un program software care va fi capabil să prezică crimele şi, în general, infracţiunile din viitor! Am văzut aşa ceva în filmul Minority Report

Samsung pregătește lansarea unui nou smartphonew pliabil care va completa gama unică de astfel de produse, din care mai fac parte Galaxy Z Fold 2 si Galaxy Z Flip 5G. Noul telefon-tabletă, cu nume de cod Galaxy Z Fold S, este gândit să concureze cu Microsoft Surface Duo, smartphone-ul pliabil cu care Microsoft vrea să revină în piața telefoanelor mobile.

Microsoft va renunța să mai ofere suport tehnic pentru cel mai cunoscut browser din lume, Internet Explorer. Browserul a fost deja înlocuit de Microsoft Edge, noul browser al gigantului tech, bazat pe software Chromium, dezvoltat de Google pentru Google Chrome.

De când Microsoft a introdus Windows 95 în 1995, în urmă cu aproximativ 25 de ani, Meniul Start a devenit mai mult sau mai puțin o adevărată marcă comercială a sistemului de operare. Este locul în care sunt păstrate comenzile rapide către aplicații, împreună cu accesul la alte setări ale sistemului. De-a lungul anilor, meniul Start a suferit, în general, modificări de design nesemnificative. Microsoft pregătește însă un nou meniu, regândit din temelii, pentru a face experiența mult mai atractivă pentru dispozitivele cu touchscreen.

Care va fi consola anului 2020, Microsoft Xbox Series X sau Sony PlayStation 5? Tu pe care ai cumpăra-o? Chiar dacă niciuna dintre consolele de gaming nu a ajuns încă în magazine, moment prevăzut pentru sezonul de shopping de Crăciun, analiștii de la Ampere Analysis au lansat deja primele estimări privind vânzările.