Browsing: monitor de jocuri

Samsung a lansat, cu ocazia IFA Berlin 2022, noul monitor de jocuri Odyssey OLED G8 (nume model: G85SB). Este primul monitor de jocuri OLED al companiei ultra-subțire, de 34 inch. În plus oferă mai multă luminozitate prin tehnologia OLED și Quantum Dot, dar și caracteristici premium pentru gaming, inclusiv un timp de răspuns incredibil de scăzut de 0.1 ms și o rată de reîmprospătare de 175 Hz.

Samsung a anunțat lansarea noii generații de monitoare de jocuri Samsung Odyssey G85NB, G75NB și G40B 2022. G85NB – primul monitor de gaming 4K de 240Hz din lume – este disponibil într-un format de 32inch, oferind o calitate super-realistă a imaginii, timp de răspuns rapid și performanță premium.

AGON by AOC adaugă în portofoliul său noul model AGON PRO AG274QS cu o diagonală de 27” și o rată de reîmprospătare de 300Hz. Echipat cu un panou Fast IPS care suportă DisplayHDR 600, un timp de răspuns GtG de 1 ms și o rezoluție QHD, este ideal atât pentru gameri cât și pentru jucătorii pro, în special pentru fanii genurilor FPS, battle royale sau alte titluri cu mecanică rapidă.

AGON by AOC lansează modelul  AGON PRO AG274QZM cu panou QHD de 27” – IPS iluminat MiniLED și o rată de reîmprospătare la 240HZ. Iluminarea de fundal dispune de 576 de zone cu intensitate reglabilă, fapt ce permite monitorului să atingă standardul DisplayHDR 1000 cu o luminozitate maximă de 1200 niți. Acest lucru facilitează afișarea imaginilor cu umbre de un negru pătrunzător și zone intens luminate în același cadru. Timpul de răspuns de 1ms GtG oferă gamerilor competitivi o experiență fără compromis.

 AGON by AOC prezintă noul model AOC GAMING Q27G2S, un monitor de gaming care are un preț optim pentru ceea ce oferă – 1699 lei.  Q27G2S / EU măsoară 68,6 cm în diagonală (27 inci) și beneficiază de un panou IPS cu o adâncime a culorii de 10 biți pentru o reproducere excelentă a întregului spectru cromatic, rezoluție QHD și o rată de refresh de 165 Hz, perfectă pentru gaming-ul competitiv.

AOC U28G2XU dispune de diagonală de 28 inchi (71 cm), rezoluție 4K și rată de refresh de 144Hz. Conceput pentru gamerii care se joacă pe PC și care caută cele mai noi și mai performante tehnologii, U28G2XU afișează detalii complexe și culori vii datorită panoului său IPS cu o rezoluție 4K (UHD).

MMD lansează două noi monitoare Philips Momentum, dintre care unul este creat în colaborare cu producătorul audio Bowers & Wilkins. Primul model, Philips 558M1RY,  are o diagonală de 55 inch și este cel mai mare monitor optimizat pentru gaming-ul pe consolă de pe piață. Acesta va oferi cu totul altă dimensiune jocurilor video, cu ajutorul unui display cu o rezoluție 4K UHD, unei rate de refresh până la 120Hz, unui sistem audio special conceput de Bowers & Wilkins și tehnologiei Ambiglow ce proiectează imaginile de pe monitor în afara acestuia. Modelul 278M1R este primul monitor Philips conceput exclusiv pentru jucătorii esports, are o diagonală de 27 inch și este HDR Ready.

Samsung a anunțat lansarea monitorului de jocuri Odyssey G9 la nivel global. Gadgetul este primul monitor de jocuri din lume cu rezoluție dual-QHD, Nvidia G-Sync și curbură 1000R. De asemenea, este primul monitor din lume care acceptă HDR10 + , datorită panoului QLED cu certificare DisplayHDR 1000. 

AOC a lansat un nou monitor de gaming dedicat gamerilor. AOC AGON AG273QZ cu diagonală de 27 inchi (68,6 cm) este rapid, cu o rată de refresh de 240Hz și un timp de răspuns extrem de scăzut, de doar 0,5ms (MPRT), relatează GadgetReport.ro