Browsing: mouse

Logitech lansează tastatura Logitech POP si mouse-ul POP, cele mai noi produse Studio Series. Cu un aer retro, tastatura POP este o tastatură mecanică, ușor de folosit și confortabilă, care beneficiază de funcții de ultimă generație. Este prevăzută cu 12 noi shortcut-uri FN printre care și Snip Screen, Mute Mic si Media Keys pentru a facilita metodele de lucru moderne

Razer a anunțat noua tehnologie  Razer™ HyperPolling Technology, care debutează în noul mouse Razer Viper 8KHz, primul mouse de gaming conceput pentru sporturile electronice, cu un polling rate real de 8000Hz. Tehnologia Razer HyperPolling depășește polling rate-ul standard al industriei de gaming de 1000Hz, oferind 8000Hz și anunțând astfel o nouă era în lumea perifericelor de gaming atât ca viteză de răspuns, cât și ca fiabilitate.   

Razer a anunțat lansarea noului mouse Razer Naga X.  Gadgetul include 16 butoane programabile, poziționate în mod ergonomic pentru a facilita accesul rapid. Fiecărui buton i se poate aloca o comandă simplă precum un atac specific, dar utilizatorii pot opta și pentru funcții complexe precum comenzile macro. 

ASBIS Romania aduce în țară mouse-ul CANYON Puncher GM-20, ușor și confortabil pentru utilizare îndelungată și care permite acționarea complexă și programabilă, specifică pentru gaming. Mouse-ul poate fi găsit în magazinele de specialitate, la prețul recomandat de 220 de lei.

Razer a lansat Razer DeathAdder V2 Mini, cel mai mic mouse de gaming produs de companie. Acesta include switch-urile optice dezvoltate de Razer pentru mouse-uri, care rezistă până la 70 milioane de acționări. În plus, noul dispozitiv este echipat cu un senzor optic cu 8.500 DPI care urmărește mișcarea mouse-ului cu precizie maximă.

Razer a lansat o noua serie de periferice și accesorii ce folosesc, în premieră, finisajul alb, Mercury,relatează GadgetReport.ro Colecția 2019…