Browsing: netflix

Producția Avatar: The Last Airbender este adaptarea live-action a îndrăgitului serial de animație și urmărește aventurile lui Aang, tânărul avatar, în încercarea de a stăpâni cele patru elemente (Apă, Pământ, Foc, Aer), pentru a reinstaura echilibrul într-o lume amenințată de înfricoșătoarea Națiune a Focului. Serialul va avea premiera globală pe 22 februarie 2024, pe Netflix.

Netflix are foarte multe filme și seriale de comedie, dintre care multe sunt de-a dreptul penibile. E greu de înțeles de ce sunt catalogate la acest capitol în condițiile în care n-au pic de umor. Există însă, din fericire, și o serie de sitcom-uri excelente, care merită văzute. Nu sunt noi, pentru că nu se mai produc seriale ca pe vremuri, dar își păstrează însă originalitatea și doza de umor. Iată 8 dintre cele mai bune seriale de comedie pe care le poți vedea online.

Netflix a limitat și în țara noastră posibilitatea ca abonații să folosească la comun contul platformei de streaming în afara locuinței personale. Altfel spus, să împrumute parola altor persoane care stau în alte locuri decât în locuința declarată. Cei care vor să folosească, totuși, serviciul în acest mod, trebuie să plătească o taxă de 2,99 euro/lună.

Cel mai mare jucător din piaţa de streaming a dat publicităţii o statistică cu cele mai urmărite seriale Netflix din acest moment. Dacă despre primul loc, ocupat de You: Sezonul 4, nu credem că este o surpriză, acest lucru nu se poate spune despre Shadow and Bone: Sezonul 2, un serial care a adunat peste 50,4 milioane de ore vizionate.

Cele mai așteptate titluri ale lunii octombrie pe Netflix sunt: The School for Good and Evil, o lume magică unde prietenia dintre Sophie și Agatha este pusă la încercare atunci când ajung la o școală unde sunt instruiți viitorii eroi și răufăcători din basme; Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities