Browsing: ochelari inteligenţi

Xiaomi a lansat primii săi ochelari inteligenţi. Xiaomi Smart Glasses sunt capabili să combine sistemul de imagini și senzori într-un design subtil de ochelari prin intermediul tehnologiei optice pe bază de unde MicroLED. Cu o greutate de doar 51g, Xiaomi Smart Glasses pot reda mesaje și notificări, pot iniția apeluri, naviga, face fotografii și traduce un text chiar la nivelul ochilor.

Unul dintre cele mai spectaculoase gadgeturi testate de GadgetReport.ro în 2021 sunt, fără îndoială, ochelari inteligenți Razer Anzu. La prima vedere, arată ca niște ochelari obișnuiți, însă au câteva facilități smart care vin să ne gândim că, în curând, vom renunța la telefon pentru a răspunde la apeluri și vom asculta muzică la…ochelari!

Razer Anzu este numele primilor ochelari de soare cu adevărat inteligenți și sistem de sunet integrat! Razer Anzu combină mai multe beneficii valoroase, precum protecția oferită de lentilele ce filtrează 35% din lumina albastră, protecția UVA/UVB de 99% grație lentilelor polarizate de ochelari de soare, controlul tactil și sistemul audio open-ear.