Browsing: Orange PrePay

Orange a lansat o nouă ofertă PrePay prin intermediul căreia clienții primesc un bonus de 100 GB de internet mobil pentru activarea sau reîncărcarea cu o opțiune PrePay de minimum 6 euro credit. Bonusul este valabil 100 zile și poate fi folosit național cu o opțiune de minimum 6 euro credit activă sau în roaming cu o opțiune de minimum 10 euro credit. Bonusul poate fi folosit după utilizarea beneficiilor incluse în opțiunile activate.

Orange a lansat o nouă oferă speciala dedicată clienţilor Orange PrePay. Operatorul oferă 100 GB valabili 100 de zile, plus extra bonus net naƫional nelimitat timp de 7 zile celor care aleg în My Orange o opțiune de minimum 6 euro credit.

Orange anunță o nouă promoţie Orange PrePay, prin intermediul căreia clienții pot câştiga unul dintre cele 10 milioane de cadouri surpriză. Astfel, clienţii Orange care activează o opţiune PrePay de minimum 5 euro credit în perioada 25 noiembrie 2020 – 31 ianuarie 2021 vor fi recompensaţi automat cu 50 GB bonus, valabili pentru o perioadă 30 de zile de la activare. Mai mult, dacă aleg să activeze opţiunea din contul My Orange, pentru aceştia bonusul de internet se va dubla, beneficiind de 100 GB de internet valabil 30 de zile.

Clienţii Orange PrePay  au șansa de a câștiga premii spectaculoase, dacă participă la o tombolă organizată de Orange în perioada 13 februarie – 31 martie – smartphone-uri, salariul pe un an în valoare de 12 000 euro sau marele premiu, un automobil electric BMW i3.Participarea la tombolă este condiționată de o reîncărcare de credit în valoare de minimum 5 euro, relatează GadgetReport.ro

Orange lansează noua ofertă PrePay, cu opţiuni care oferă mai mult internet mobil, relatează GadgetReport.ro Clienţii Orange care activează orice…