Browsing: Orange smartphone tester

Dacă vrei un telefon 5G care să fie, în același timp, ieftin și optim pentru fotografii, social media, Youtube și filme pe Netflix cu sunet stereo, Xiaomi Mi 10T Lite este o soluție optima. Noul smartphone al chinezilor mai are un atuu important față de concurența de la Huawei – are toate aplicațiile din ecosistemul Google Play. Raportul preț calitate este absolut excelent.

Samsung, la fel ca și alți producători de telefoane precum Apple, Huawei sau Xiaomi, au fost afectați semnificativ de pandemia de coronavirus, astfel că vânzările telefoanelor scumpe au înregistrat cifre sub așteptări. Era timpul ca sud-coreenii să vină cu un telefon cu un raport preț-calitate ceva mai decent, iar Samsung Galaxy S20 FE, botezat Fan Edition, este promovată drept soluția optimă. Reprezintă, însă, cu adevărat o soluție viabilă, mai ales acum, când ne uităm cu mai multă atenție la bani?

Pandemia de coronavirus ne-a schimbat complet viața. Dincolo de faptul că ne-a făcut să stăm mai mult în casă, să ne anulăm vacanțele în străinătate și să fim cu mult mai atenți la sănătate, ne-a determinat să fim mai prevăzători cu banii. În această criză economică în care parcă ne afundăm tot mai mult, să îți cumperi un telefon nou nu mai reprezintă o achiziție de impuls. Trebuie să cântărești foarte bine dacă merită să faci investiția acum sau să o lași pe altădată. La 1300 de euro, este Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G o investiție bună, mai ales acum, în vreme de criză?

Pandemia de coronavirus ne-a dat cu totul peste cap. Ne-a făcut să stăm mai mult în casă, să fim mai atenți la sănătate, ne-a făcut să ne uităm cu mai multă atenție pe ce cheltuim banii. Nu de alta dar, în acest moment, sunt aproape 600.000 de oameni în șomaj tehnic sau disponibilizați. În această situație neobișnuită, să îți cumperi un telefon nou nu mai ține de impuls, trebuie să cântărești foarte bine dacă merită să faci investiția acum sau să o lași pe altădată. Este Samsung Galaxy S 20 Ultra 5G o investiție bună, acum în vreme de criză?