Browsing: ozn

O tapiserie realizată în Bruges (Belgia), în anul 1538 d.Hr., intitulată Triumful verii, a ajuns unul dintre pilonii pe care se bazează Teoria Extratereștrilor Antici, cea care susține că ființe din Univers au vizitat planeta noastră în trecut. Tapiseria, ce înfățișează ascensiunea victorioasă a unui conducător, are pe fundal o serie de obiecte neobișnuite, niște farfurii zburătoare care au forma clasică de OZN, popularizată în mass-media.

O serie de incidente OZN au avut loc între 2007 și 2009 în orașul Kumburgaz, situat în apropiere de Istanbul, Turcia. Evenimentele au uimit mass-media și pe pasionații de OZN-uri, după ce imaginile și videoclipurile cu aceste apariții au devenit virale pe internet. Dovada video a OZN-urilor împărtășită de un paznic de noapte pe nume Yalcin Yalman ar putea fi o altă dovadă puternică a tehnologiei extraterestre.

Epava unui OZN „în miniatură”, prăbușit în North Yorkshire – Marea Britanie, în urmă cu 60 de ani, a fost redescoperită în arhivele Muzeului de Știință din Londra. Cunoscută drept „răspunsul Marii Britanii la incidentul Roswell din America”, povestea farfuriei Silpho a fost publicată pe 9 decembrie 1957 în The Yorkshire Post.

De la celebrele vimana ale indienilor, la navele de pe cer descrise în 173 î.Hr. de istoricul Liviu, carul divin menționat în Biblie și pînă la OZN-urile din rapoartele din prezent, obiectele zburătoare neidentificate au fascinat lumea, indiferent dacă ele au existat s-au nu. GadgetReport.ro vă prezintă câteva dintre cele mai spectaculoase relatări despre existența unor obiecte zburătoare a căror existență nu poate fi explicată.

NASA anunță că a numit un director însărcinat cu cercetarea OZN-urilor – cunoscute acum sub numele de fenomene anormale neidentificate sau UAP – și că va colabora cu alte agenții pentru a lărgi rețeaua de colectare a datelor UAP.