Browsing: panasonic

 Panasonic a lansat sistemul modular de îngrijire personală Panasonic Multishape, un instrument flexibil de îngrijire personală zilnică, cu o gamă de accesorii care asigură diferite funcții. Pot fi achiziționate și separat, în funcție de nevoia și preferința fiecărei persoane. Sunt disponibile două opțiuni pentru mânerul cu baterie și cinci capete interschimbabile. De asemenea, sunt oferite patru kituri pentru cei interesați în special de funcțiile de tundere a bărbii, a părului de pe cap și a părului de pe corp.

Trăim vremuri în care ne petrecem mai mult timp acasă. Pandemia ne-a schimbat modul de viață și am trecut de la ieșitul în oraș, la club sau la restaurant, de la nunți și botezuri, la petrecerile organizate acasă, în sufragerie sau în curte. Cum Crăciunul și Revelionul le vom petrece tot acasă sau la prieteni, am testat o boxă specială pentru astfel de momente, pentru petrecerile private – Panasonic SC-TMAX10E.

Panasonic anunță lansarea aplicației ”Lumix Tether for Streaming (Beta)”. Versiunea beta a aplicației pentru sistemul de operare Windows este derivată din “LUMIX Tether (Ver.1.7)”, căreia i s-a adăugat o opțiune de afișare suplimentară pentru situațiile în care această aplicație este utilizată pentru streaming live. Această opțiune ușurează operarea în contextul actual de creștere a cerințelor de streaming ale utilizatorilor.

Panasonic anunță modificarea upgrade-ului programat pentru actualizarea de firmware pentru LUMIX S1H din cauza unor probleme tehnice care nu au putut fi remediate până în acest moment. Versiunea 2.0 de firmware este disponibillă pe site-ul LUMIX Global Customer Support accesând următorul link: https://panasonic.jp/support/global/cs/dsc/ începând cu data de 25 mai 2020 și va conține o serie de modificări. Funcția de ieșire a datelor video în format RAW va fi furnizată separat într-o versiune viitoare de firmware. Informațiile privitoare la versiunea următoare de firmware vor fi anunțate în curând. Compania Panasonic își cere scuze pentru acest inconvenient.