Browsing: pentagon

NASA anunță că a numit un director însărcinat cu cercetarea OZN-urilor – cunoscute acum sub numele de fenomene anormale neidentificate sau UAP – și că va colabora cu alte agenții pentru a lărgi rețeaua de colectare a datelor UAP.

Pentagonul analizează în prezent peste 650 de incidente care vizează  fenomenele anormale neidentificate (UAP – cunoscute în mod obișnuit sub numele de OZN-uri, obiecte zburătoare neidentificate). Anunțul a fost făcut în Congresul SUA de către Dr. Sean M. Kirkpatrick, directorul Biroului de rezolvare a anomaliilor din toate domeniile (AARO).

Departamentul Apărării al SUA a lansat oficial luni trei videoclipuri care prezintă întâlniri între piloții Marinei SUA și o serie de obiecte zburătoare neidentificate . Aceste evenimente au avut loc în 2004 și 2015, dar videoclipurile au apărut public abia atunci când The New York Times le-a prezentat pe prima pagină a site-ului său, într-un material despre „ misteriosul program OZN ” al Pentagonului. Marina SUA a recunoscut, ulterior, că videoclipurile sunt autentice. Asta înseamnă că Pentagonul a recunoscut oficial existența OZN-urilor?

Pentagonul a făcut publice, oficial, trei înregistrări video care prezintă ”fenomene aeriene neexplicate”. Cele trei clipuri video cu OZN-uri arată ce au văzut piloții unor zboruri de antrenament din 2004 și 2015, relatează GadgetReport.ro