Browsing: Philips

 Philips a adus pe piața românească noua gamă de televizoare Philips The One 2020. Noile televizoare sunt disponibile în două variante, seria 8505 având un stand cu finisaj argintiu mat și seria 8545 cu un stand cromat. Televizoarele Philips The One 8505 și 8545 beneficiază de o construcție premium, ecrane DLED HDR10+ și cele mai noi tehnologii, printre care procesorul de imagine Philips P5 și iluminarea Ambilight.

MMD lansează două noi monitoare Philips Momentum, dintre care unul este creat în colaborare cu producătorul audio Bowers & Wilkins. Primul model, Philips 558M1RY,  are o diagonală de 55 inch și este cel mai mare monitor optimizat pentru gaming-ul pe consolă de pe piață. Acesta va oferi cu totul altă dimensiune jocurilor video, cu ajutorul unui display cu o rezoluție 4K UHD, unei rate de refresh până la 120Hz, unui sistem audio special conceput de Bowers & Wilkins și tehnologiei Ambiglow ce proiectează imaginile de pe monitor în afara acestuia. Modelul 278M1R este primul monitor Philips conceput exclusiv pentru jucătorii esports, are o diagonală de 27 inch și este HDR Ready.

MMD anunță lansarea monitorului LCD Philips 346P1CRH de 34” (86,36 cm). Dispunând de un display WQHD curbat cu DisplayHDR 400, acest monitor oferă o imagine de calitate, o conectivitate variată și un docking station USB-C încorporat cu comutator KVM.