Browsing: playstation 4

Ubisoft prezintă un nou expansion pack pentru jocul Tom Clancy’s The Divison 2. Intitulat Warlords of New York, acesta  prezintă o nouă poveste ce pune jucătorii pe urmele unui fost agent, relatează GadgetReport.ro 

Warlords of New York, ne aduce o nouă poveste ce ne pune în căutarea lui Aron Keener, un fost agent ce acesta și-a realizat o rețea de foști agenți ce au devenit o amenințare pentru The Division iar misiunea noastră este de a îl găsi și captura pe acesta. În expansionul Warlords of New York vom călătorii pe o parte din insula Manhattan a New York-ului.  Zona respectiva face parte dintr-un Dark Zone ce  fost lovit de un uragan. Și vom reîntâlnii locații din primul titlu The Division. 

Warlords of New York

Pentru accesarea conținutului din acest nou expansion avem trebuie să atingem nivelul 30 dar și World Tier 5. Ei bine jocul ne va venii în ajutor cu un boost pentru atingerea nivelului 30 și de a participa la această nouă expansine ce urmează să fie lansată.

Warlords of New York vine alături și de un update major al jocului ce aduce noi îmbunătățiri precum un gameplay mai fluid, gestionarea inventarului, conținut suplimentar. Expansionul urmează să fie lansat în data de 3 martie pentru PlayStation 4, PC și Xbox One iar pentru a ne pregătii de acesta a fost lansat și Episodul 3 – Coney Island: The Hunt ce face parte din ultimul pachet al Year 1 Pass și acest epsiod ne va pregătii de evenimentele din expansion-ul Warlords of New York.