Browsing: QLED

Xiaomi a anunțat lansarea Mi TV Q1 75”, cel mai nou TV QLED 4K. Cu o diagonală de 75”, tehnologie quantum dot, precum și sistemul Android TVTM 10, Mi TV Q1 75” va fi disponibil din luna martie la prețul recomandat de vânzare de 1299 euro.

Allview anunță extinderea gamei de televizoare ePlay cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat, cu noi modele QLED. Smart TV-urile Allview QLED dispun de tehnologia de imagine Quantum Dot, capabilă să redea 100% volumul de culoare.  Gama Allview QLED include paneluri cu tehnologia Quantum Dot pentru a reda precis culorile, detaliile adevărate ale vieții fiind expuse într-un mod real și cu un contrast ridicat.

Dacă te-ai săturat de televizorul pe care îl ai în sufragerie și vrei să faci un upgrade la un produs cu un raport preț-calitate foarte bun, o soluție excelentă o poate reprezenta SAMSUNG 55Q67RA, QLED-ul entry level de 48 de inchi de la Samsung. În aceste zile, îl găsești la un preț foarte bun, de aprox. 3000 de lei, în funcție de magazine.

Printre acestea se regăsesc vârful de gamă Samsung QLED 8K ( Q950TS) ce marchează extinderea gamei QLED 8K ce se află la a 3-a generație și Samsung QLED 4K cu noua tehnologie MicroLED, alături de o nouă gamă de dispozitive audio, relatează GadgetReport.ro