Browsing: Samsung

Dacă simţi că telefonul tău Samsung nu mai funcţionează aşa cum trebuie, că se blochează în aplicaţii, iar unele nu se mai deschid deloc, este timpul să îl resetezi la configuraţia iniţială. Vei vedea că merge mult mai repede şi că bateria o să te ţină mai mult.

Așa cum am anunțat recent, sud-coreenii de la Samsung pregătesc lansarea unei versiuni mai ieftine a lui Galaxy Z Fold6, menită să ducă telefoanele pliabile într-o zonă mai accesibilă de preț. O nouă informație, pe surse, vine să contureze și strategia Samsung în ceea ce privește lansarea acestui nou telefon.

Samsung a lansat Galaxy A55 5G și Galaxy A35 5G, două noi smartphone-uri cu specificații îmbunătățite și preţuri pe măsură.Noile telefoane vor fi disponibile în România pe samsung.com/ro și în magazinele partenere începând cu data de 20 martie.

Cunoscutul tipster Steve Hemmerstoffer, alias OnLeaks, în colaborare cu Smartprix, au lansat primele posibile randări ale următorului Galaxy pliabil – Galaxy Z Fold 6. Telefonul va fi lansat oficial cel mai probabil în luna august.

Samsung a lansat oficial Galaxy Fit3, cel mai nou tracker de fitness. Galaxy Fit3 are corp de aluminiu și un ecran mai mare prin intermediul căruia utilizatorii pot monitoriza datele de sănătate și bunăstare — de la antrenamentele zilnice, la somnul liniștit — direct de pe încheietura mâinii, în orice moment al zilei.

Samsung a anunţat lansarea SSD-ului 990 EVO, cel mai nou produs din gama de SSD-uri  a companiei, conceput pentru a îmbunătăți experiențele zilnice de utilizare a computerului, cum ar fi jocurile, munca și editarea foto/video.

 Samsung a lansat astăzi, la nivel global, noile Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5, un smartphone și o tabletă dedicate mediului de afaceri, gândite să facă față unor provocări intense, inclusiv pentru munca pe teren, unde versatilitatea, optimizarea și securitatea sunt esențiale.