Browsing: securitate

Transpirația este o formulă chimică ce va fi folosită pentru deblocarea gadgeturilor, în viitor. Experții de la Universitatea din Albany, New York, spun că fiecare om are propria amprentă de sudoare, astfel că folosirea acesteia va asigura un element de siguranță superior.

Peste 10% dintre gameri (app 179 milioane de jucători la nivel global) au trecut prin situația de a li se fura ID-ul – ceea ce ar putea valora până la 347 miliarde de dolari la nivel global. Aceste informații fac parte din cercetarea globală realizată de Kaspersky, care a oferit, de asemenea, sfaturi utile pentru a evita această problemă și alte incidente neplăcute asociate gaming-ului.

Un studiu recent care a evaluat peste 100 de routere dedicate utilizatorilor de acasă, comercializate de șapte dintre cei mai importanți fabricanți de astfel de echipamente, a arătat că aproape toate routerele testate prezintă configurări cu lacune de securitate neremediate încă și, adesea critice, care lasă dispozitivele – și utilizatorii lor expuși în fața unor potențiale atacuri cibernetice.