Browsing: serial

Amazon a lansat oficial, cu ocazia SuperBowl 2022, primele imagini din noul serial The Lord of the Rings: The Rings of Power. Acesta va debuta pe 2 septembrie 2022, iar primul teaser pare deja să depășească toate recordurile de popularitate pe YouTube.

Cele nouă sezoane din Seinfeld au ajuns, de vineri, pe Netflix, iar reacțiile fanilor au fost pe măsura celui mai faimos sitcom din istorie. Unii au salutat cu entuziasm lansarea, alții însă au criticat Netflix pentru că ar fi ciopârțit brutat celebrul serial.

Primele episoade din Arcane, serialul inspirat din cunoscutul joc League of Legends, vor putea fi urmărite de fani pe 7 noiembrie pe Netflix. Seria animată, dezvoltată și produsă de Riot Games, în parteneriat cu Fortiche Productions, va cuprinde trei acte a câte trei episoade și va dezvălui originile campionilor din League of Legends în Runeterra, o lume complexă, plină de decizii morale și povești cu suspans. Celelalte două acte vor fi lansate pe 13 și pe 20 noiembrie.

Showtime pregătește lansarea unui nou serial construit în jurul unui personaj celebru – Dexter. Intitulat Dexter: New Blood, serialul prezintă o poveste ce va avea loc la 10 ani după evenimentele din serialul original.

National Geographic lansează Barkskins, o miniserie formată din 8 episoade, ce va fi difuzata de pe 7 august, în fiecare vineri, în episoade duble. Bazat pe romanul cu titlu omonim, betseller New York Times, scris de câștigătoarea premiului Pulitzer Annie Proulx, Barkskins spune povestea coloniștilor francezi din actuala provincie Quebec, victimele unui masacru misterios, în care suspecții sunt englezii, canadienii de la Compania Golfului Hudson, dar și băștinașii Kanien’kehá:ka (Iroquois).