Browsing: sfaturi

Un test poligraf sau un test cu detectorul de minciuni este conceput pentru a analiza reacțiile fiziologice la întrebări pentru a determina dacă un subiect este sau nu sincer. Acuratețea testului a fost contestată pe scară largă de către grupuri precum Academia Națională de Știință, Biroul de Evaluare a Tehnologiei din cadrul Congresului SUA și Asociația Americană de Psihologie. Chiar și așa, testul este utilizat în mod obișnuit pentru a selecta candidații la angajare și pentru a interoga suspecții de infracțiuni.

WhatsApp are o nouă funcție care poate face mesajele să dispară automat, pe loc sau după câteva zile. În plus, există o opțiune care îți permite să nu mai salvezi automat clipurile video și fotografiile trimise de prieteni. Sunt doar câteva trucuri și functii care te pot ajuta să folosești aplicația mai eficient.

Cea mai importanta petrecere a anului, Revelionul, va fi, cu siguranta, stropita din belsug cu alcool. Cum traditia spune ca paharul de sampanie este absolut obligatoriu pentru a avea un an nou mai bun, odata deschisa calea, cu siguranta isi vor face loc si cateva cocktailuri, pahare de vin sau shut-uri de “rezistenta” pana spre dimineata. Cum faci sa nu iti pierzi echilibrul si ziua de 1 ianuarie sa nu o intampini cu dureri de cap? 

Folosim masina pentru a merge in concedii, pentru a merge la munca si pentru a merge la cumparaturi si ne folosim de ea pentru a cara diverse lucruri grele. In principiu, examenul la școala de șoferi este facut in asa fel incat oricine sa il poata promova. Exista carti de legislatie rutiera foarte bine redactate, legile sunt destul de clare si regulile din trafic sunt intuibile. Totusi, pentru cei care nu se informeaza, nu citesc legislatia rutiera sau nu acorda atentie orelor de condus promovarea poate sa fie destul de dificila.

Peste 90% dintre utilizatorii de telefoane şi tablete îşi încarcă gadgeturile într-un mod greşit, fapt care afectează semnificativ durata de viaţă a bateriilor, afirmă experţii în tehnologie, citaţi de Business Insider. Tu ştiai că felul în care îţi încarci telefonul este complet greşit?

Odată ce vei învăţa chestiile de bază despre cum să te faci atractiv pentru fete, nu va mai trebui să alergi tu după ele. Vor veni la tine, atrase ca de un magnet. Sună tentant, nu? Cei de la Waytoosocial.com au stat de vorbă cu psihologii şi au realizat un tutorial interesant despre ce le atrage pe femei la un bărbat.