Browsing: smartwatch

Garmin a lansat noua serie de ceasuri multisport, cu încărcare solară și GPS –  Garmin  fēnix 7 –destinată activităților sportive. Noua generație de smartwatch-uri urmărește să îmbunătățească performanțele în orice moment al zilei, adăugând funcției precise a celor 5 butoane laterale, un ecran tactil, noi funcții inovative de antrenament și mapping desfășurat pe mai multe continente.

Huawei a lansat HUAWEI WATCH GT 3, un nou smartwatch care oferă în același timp o durată de viață a bateriei de până la 2 săptămâni și upgrade-uri complete în ceea ce privește capacitățile sale hardware și software.

 

Avansul tehnologic a surprins și revoluționat lumea în repetate rânduri, provocând schimbări și îmbunătățiri în multe domenii de activitate precum și cel al fitness-ului și al exercițiilor fizice.

Garmin Venu 2 și Venu 2S sunt numele noilor smartwatch-uri cu GPS lansate de cunoscutul producător de gadgeturi destinate fitness-ului și sportului în general. Cele peste 25 de aplicații de sport integrate, cu grafică ce amplifică experiența, sunt completate de noi profile de sport vizibile pe ecranul AMOLED.  Ven 2/2S are un preț de vânzare recomandat de 1.928 lei și este disponibil pe Garmin.com, dar și la partenerii oficiali. 

Huawei a lansat un nou smartwatch, Huawei Watch GT 2 Pro, care oferă o mulțime de date importante inclusiv pentru amatorii de schi, de la ritmul cardiac, viteza medie, panta maximă, pista și distanța pe pârtie pentru schi fond, schi clasic și snowboarding. În plus, aceștia pot primi alerte vocale dacă datele depășesc valorile normale.

Garmin a lansat noile sale modele de smartwatch cu GPS: Garmin Venu Sq și Garmin Venu Sq Music Edition, ce se remarcă prin designul premium și noile capacități de monitorizare a stării de sănătate și activităților sportive.  În România Venu Sq și Venu Sq Music pot fi achiziționate de pe magazinul online Garmin sau de pe emag. Prețurile variază între 964 lei pentru ediția de bază și 1205 lei pentru ediția Music.

OPPO lansează pe piața românească primul său smartwatch, un ceas inteligent care seamănă cu Apple Watch, dar care vine cu sistemul de operare Wear OS de la Google. Smartwatch-ul OPPO va fi disponibil în două versiuni, la prețuri încă neanunțate: OPPO Watch de 46mm, în variantele de culori Black și Pink Gold, precum și OPPO Watch de 41mm, în varianta de culoare Pink Gold.

GadgetReport.ro lansează astăzi al doilea episod al noului sezon al emisiunii GadgetReport TV. În cadrul rubricii difuzată pe Youtube, Facebook și Instagram, vom prezenta, săptămânal, cele mai interesante produse și tehnologii, alături de sfaturi și tutoriale legate de gadgeturile pe care le folosim, de la telefoane, laptopuri, PC-uri, smart TV-uri etc.