Browsing: software

Potrivit unui raport recent realizat de Kaspersky, „How businesses can minimize the cost of a data breach”, companiile mari care folosesc o tehnologie învechită pot pierde cu 47% mai mulți bani atunci când trec prin situația unei scurgeri de date, în comparație cu cei care actualizează totul în timp util. Pentru companiile mici și mijlocii, diferența este chiar mai mare – până la 54%. Problema software-ului învechit și neactualizat este destul de comună și importantă în desfășurarea activității unei companii, deoarece aproape jumătate dintre organizații (47%) folosesc cel puțin o formă de tehnologie învechită în infrastructura lor.

Samsung s lansat o nouă actualizare a Samsung Internet, browserul său web disponibil pe telefoane, tablete și laptopurile produse de concernul din Coreea de Sud. Samsung Internet 13.0 introduce o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri concepute pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună și mai sigură experiență de navigare.

Trecem printr-o perioadă în care curățenia generală este la ordinea zilei. Dincolo de datul cu mopul și spălatul pe mâini, dacă tot stai mai mult pe acasă și folosești din plin laptopul/PC-ul, n-ar strica să îți cureți și calculatorul, atât fizic cât și virtual, astfel încăt să meargă mai repede.

Microsoft va renunța să mai ofere suport tehnic pentru cel mai cunoscut browser din lume, Internet Explorer. Browserul a fost deja înlocuit de Microsoft Edge, noul browser al gigantului tech, bazat pe software Chromium, dezvoltat de Google pentru Google Chrome.

Samsung va aduce noile funcții ale seriei Galaxy S20 pe smartphone-urile Galaxy S10 și Galaxy Note10, printr-o actualizare software ce urmează să ajungă în aceste zile, treptat, la toți utilizatorii. Utilizatorii vor putea face conținut cu cea mai recentă tehnologie software a camerei Galaxy, utilizând inclusiv modul Single Take. În plus, utilizatorii vor avea acces la o varietate de îmbunătățiri software , relatează GadgetReport.ro