Browsing: sony

Sony oferă vouchere digitale pentru PlayStation Store în valoare de 450 lei. Condiția esențială este să cumperi un televizor BRAVIA XR. Din noua serie Sony BRAVIA XR fac parte modelele LED 8K MASTER Series Z9J, MASTER Series A90J și A80J OLED, dar și modelele X95J și X90J LED 4K. Sony afirmă că noul procesor XR imită activitatea creierului uman, pentru a livra o experiență de vizionare imersivă. 

Sony a anunțat astăzi prima sa cameră pentru vlogging din seria Alpha cu obiective interschimbabile, noua Sony ZV-E10.  Camera ZV-E10 dispune de un senzor Exmor™ APS-C CMOS de 24.2 megapixeli (aprox. efectivi) și de un motor de procesare a imaginii BIONZ X, oferind astfel imagini de înaltă calitate cu o sensibilitate ridicată, texturi detaliate și un efect bokeh frumos, natural.

Sony a anunțat lansarea noii camere mirrorless Full-frame Alpha 1, pe care o prezintă drept cea mai avansată din punct de vedere tehnologic și, în același timp, cea mai inovatoare cameră foto pe care a lansat-o vreodată. Camera Sony Alpha 1 va fi disponibilă în magazine începând din martie 2021, la un preț pe măsura tehnologiei, de 35.300 lei.