Browsing: SSD

Samsung a prezentat astăzi dispozitivul T5 EVO, un SSD portabil de dimensiuni mici, care oferă o capacitate de până la 8 terabyți (TB), cea mai mare capacitate oferită în prezent de SSD-urile portabile disponibile pe piață. Alături de capacitate, T5 EVO oferă viteze ultra-rapide într-un design compact, durabil, ca o soluție SSD versatilă, de ultimă generație.

Kingston a anunțat  SSD-ul extern XS1000, o soluție de backup de mici dimensiuni. XS1000 se alătură lui XS2000 ca o nouă ofertă din portofoliul de SSD-uri externe Kingston. Ambele unități sunt extrem de compacte și cântăresc sub 29 de grame, oferind portabilitate ridicată.

 Kingston FURY, divizia de gaming de la Kingston Technology Company, Inc.,  a lansat SSD-ul Kingston FURY Renegade, un model din noua generație cu interfață PCIe 4.0 NVMe M.2 destinat pasionaţilor de gaming şi entuziaștilor. Kingston FURY Renegade oferă performanțe de ultimă generație și capacități mari, folosind cel mai recent controller Gen 4×4 și memorii 3D TLC NAND.

Kingston anunță astăzi SSD-ul KC3000, noua generație cu standard PCIe 4.0 NVMe în format M.2 pentru desktop-uri și laptop-uri. KC3000 utilizează memorii 3D TLC NAND și un controller Gen 4×4 NVMe pentru utilizatorii care sunt  în permanentă căutare de viteză.

Samsung a lansat primul SSD PCIe 4.0 NVMe (SSD) al companiei – Samsung SSD 980 PRO. Optimizat pentru a gestiona aplicații cu un volum masiv de date, Samsung 980 PRO este ideal pentru utilizatorii și profesioniștii care lucrează cu conținut 4K și 8K și testează jocuri cu grafică de ultimă generație.

SanDisk a lansat o nouă generație de soluții de stocare externe, SanDisk Extreme Pro, ce se remarcă deopotrivă prin performanțele excelente și rezistența sporită la utilizarea în condiții de mediu dificile.Noile SSD-uri externe  au o garanție de 5 ani și prețuri ce pleacă de la 600 de lei.

PC Garage vine în ajutorul tuturor celor aflați în căutarea cadoului perfect de Valentine’s Day, oferind in perioada 10-14 februarie, atât propuneri interesante de cadouri, cât şi reduceri de până la 60%, relatează GadgetReport.ro