Browsing: Synology

 Synology a lansat BeeStation, un gadget care promite să transforme procesul de salvare, gestionare și partajare a fișierelor într-o experiență simplă. BeeStation este echipat cu un hard disk încorporat de 4TB, oferind spațiu suficient pentru documente, fișiere personale, fotografii și videoclipuri.

Synology a anunțat astăzi lansarea modelului FlashStation FS2500, cel mai nou produs al companiei dedicat segmentului de server, precum și o actualizare a gamei de SSD-uri SATA cu modelele SAT5210. Synology FS2500 este conceput pentru companiile de IT care au nevoie de o stocare rapidă și o latență redusă, fiind ideal pentru mașinile virtuale și lucrările de post producție. Carcasa compacta în format U1 dispune de 12 locașuri SATA de 2.5 inch, oferind o capacitate mare și o instalare simplă.

Synology a anunțat disponibilitatea serviciului Synology C2 Transfer, o nouă soluție cloud concepută pentru a pune la dispoziție transferul în siguranță al fișierelor între companii și clienții lor, între partenerii din cadrul aceleiași echipe și către alți colaboratori externi.

Synology a anunţat versiunea 7.0 a sistemului de operare DiskStation Manager – o platformă solidă de gestionare a informației, cu fiabilitate testată și demonstrată la scară largă. Noul DSM, prezentat în cadrul evenimentului 2021 AND BEYOND, aduce noi tehnologii pentru stocare, back-up și hybrid cloud.