Browsing: Telekom

Telekom Romania Mobile a lansat campania ”MOBIL PUR ȘI SIMPLU”, o ofertă comercială care face 5G accesibil oricui, oferind conectivitate atât la cartelă cât și la abonament, de la doar 5 euro.

Telekom lansează două noi telefoane 5G, dezvoltate în parteneriat cu Google. T PHONE PRO si T PHONE dispun de ecrane HD+ de 6,82″ și, respectiv, 6,52″, cu baterii de mare capacitate și opțiune de încărcare rapidă de 15 W, camere de înaltă rezoluție și senzor de amprentă Magenta.

 Orange va finaliza, pe 28 martie, procesul de tranziție către brandul Orange pentru toate produsele și serviciile fostului Telekom. De luni, clienții vor vor avea acces la prima ofertă comună de servicii fix-mobil, Orange și Orange Romania Communications. 

Telekom Romania Mobile Communications a lansat noul serviciu de date mobile Nelimitat WiFi la doar 6 euro pe lună, pentru un contract de 24 de luni. Oferta promite internet portabil nelimitat oriunde, oricând, pe orice dispozitiv: smartphone, smart TV, laptop, tabletă. După ce contractați serviciul, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați routerul Wi-Fi la o sursă de energie clasică și să începeți navigarea pe internet.

Telekom a lansat noua campanie promotionala de iarnă, intitulată „Mobil așa cum vrei. Simplu și corect.” Noua ofertă de iarnă, valabilă până pe 15 ianuarie 2022, se bazează pe două abonamente simple, ambele disponibile atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice, clienţi actuali sau noi:

Telekom Romania anunță o nouă ofertă comercială, special pentru luna februarie. Astfel, cei care se vor porta în rețeaua companiei, începând de astăzi, 08 februarie 2021, vor putea achiziționa abonamentul mobil Nelimitat M cu 50% reducere în primele 12 luni, pentru care vor plăti doar 3 euro/lună, TVA inclus.

Beneficiile principale pe care OneDock le aduce utilizatorului sunt posibilitatea de a-și organiza interfața cu toate aplicațiile de care are nevoie într-un singur loc pentru o vizibilitate optimă, un Password Manager local, fără captarea parolei într-un cloud, și funcția OneSearch, ce permite căutarea în toate aplicațiile pe care utilizatorul a ales să le instaleze. În plus, funcția OneDashboard oferă vizualizarea într-un singur ecran a mai multor aplicații.