Browsing: televizor

Samsung a lansat astăzi în România noua categorie de televizoare Neo QLED. Televizoarele vin cu tehnologii de ultimă generație, inclusiv o telecomandă cu celule solare. Samsung Neo QLED utilizează tehnologia proprie Quantum Mini LED, bazată pe noile LED-uri revoluționare, cu dimensiunile de 40 de ori mai mici decât cele ale unui LED convențional.

Dacă vrei să îți cumperi un televizor nou, un 4K sau poate un 8K, un smart TV cu care să vezi în condiții optime programele TV, filmele de pe Netflix și HBO Go sau să te joci cele mai noi game-uri, trebuie să iei în calcul câteva sfaturi esențiale. Nu de alta, dar nu credem că vrei să cumperi un televizor la un preț umglat, un smart TV care a stat aprins non-stop pe standurile din magazine sau care a fost refăcut cu piese de schimb.

Dacă NU vrei să cumperi un televizor vechi la preţ de televizor nou, să te trezeşti cu un televizor care a stat aprins non-stop în magazin sau cu unul cu alte specificaţii tehnice decât cele declarate, este bine să verifici cu mare atenţie ofertele. Mai ales acum, de Moș Crăciun.