Browsing: tesla

Tesla Model 2, mașina electrică „pentru mase”, cu un preț de listă de aproximativ 25.000 de euro, ar urma să fie lansată anul viitor, simultan pe toate piețele importante, inclusiv în Europa. Pe piata din Romania daca scadem RablaPlus de 11.500 euro vom avea un pret final de 13.500 euro cu toate taxele incluse!

Elon Musk a anunțat pe Twitter că Tesla nu va mai accepta plata în Bitcoin pentru automobile. El și-a motivat decizia prin faptul că „mineritul de Bitcoin afectează mediul înconjurător”. Piața criptomonedelor a pierdut 365 de miliarde de dolari după acest anunț.

Celebrul și controversatul pickup Tesla Cybertruck apare într-o serie de imagini filmate pe străzile din New York, cu câteva ore înainte ca Elon Musk, proprietarul Tesla, să apară la Saturday Night Live.

Noul automobil electric Tesla Model S va aduce, în premieră, o caracteristică neconvențională și care a stârnit deja controverse în lumea auto. Mașina va comuta automat între modurile de condus. ,,Va exista o opțiune pentru schimbarea modurilor de conducere pe ecranul tactil’’,a declarat CEO-ul Tesla, Elon Musk.

​Tesla Motors a livrat anul trecut un număr record de 499.550 de mașini, fiind foarte aproape de pragul simbolic de jumătate de milion. Capitalizarea de piață a crescut de aproape zece ori anul trecut, de la 78, la 668 de miliarde dolari.