Browsing: tutorial

Deși multe televizoare inteligente și monitoare inteligente Samsung oferă o calitate excelentă a imaginii, presetările de imagine implicite cu care sunt livrate nu sunt întotdeauna suficiente. Acesta este motivul pentru care Samsung a valorificat puterea SmartThings și a camerelor foto de pe smartphone-uri pentru a crea puternicul instrument Smart Calibration.

Într-o perioadă în care suntem nevoiți să lucrăm de acasă, ca urmare a pandemiei de coronavirus, dacă n-ai destule laptopuri pentru toată familia sau un monitor cu o diagonală mare sau televizor smart, pe care să vezi așa cum trebuie mailurile, programele, filmele și seriale de pe Netflix și HBO Go, o soluție optimă o reprezintă Intel Compute Stick, cel mai mic computer din lume, un gadget care transformă practic orice televizor într-un computer dotat pentru job și distracție, relatează GadgetReport.ro

Huawei Mate30 Pro se dovedește a fi un telefon cu bune și cu rele. Arată bine, face poze foarte bune, este ireproșabil din punct de vedere al puterii de procesare, însă are și câteva minusuri cu care multor utilizatori le va fi greu să se adapteze. Fără Facebook, Netflix, Instagram, aplicațiile din Play, Youtube, acestui telefon îi va fi greu să convingă în România, dincolo de marketingul agresiv al chinezilor. În China cu siguranță se vinde bine. În Europa îi va fi însă greu să atingă standardele de vânzări ale generațiilor anterioare.