Browsing: viața pe Pământ

Cercetătorii din cadrul grupului de materiale planetare de la Muzeul de Istorie Naturală din Londra au anunțat o descoperire care poate duce la rescrierea istoriei vieții pe Pământ. Pe un meteorit căzut în Marea Britanie au fost descoperite urme de apă extrarerestră. E o dovadă că viața a venit din spațiu?

Cercetătorii de la Institutul Max Planck din Munchen și Universitatea Friedrich Schiller din Jena anunță o descoperire incredibilă legată de posibila origine a vieții pe Pământ. Dacă până acum se credea că apariția vieții este strâns legată de impactul cu un meteorit, specialiștii germani vin cu o terorie extremă, afirmând că la mijloc s-ar afla o teleportare cosmică.

Cercetătorii de la Universitatea Chicago au anunțat descoperirea unor compuși organici extratereștri într-un meteorit căzut în 2018 pe suprafața înghețată a lacului Strawberry din Michigan. Meteoritul i-ar putea ajuta pe cercetători în procesul de înțelegere a modului în care au apărut pe Pământ compuși organici care au dus la apariția vieții.