Browsing: Windows 10

Trecem printr-o perioadă în care curățenia generală este la ordinea zilei. Dincolo de datul cu mopul și spălatul pe mâini, dacă tot stai mai mult pe acasă și folosești din plin laptopul/PC-ul, n-ar strica să îți cureți și calculatorul, atât fizic cât și virtual, astfel încăt să meargă mai repede.

De când Microsoft a introdus Windows 95 în 1995, în urmă cu aproximativ 25 de ani, Meniul Start a devenit mai mult sau mai puțin o adevărată marcă comercială a sistemului de operare. Este locul în care sunt păstrate comenzile rapide către aplicații, împreună cu accesul la alte setări ale sistemului. De-a lungul anilor, meniul Start a suferit, în general, modificări de design nesemnificative. Microsoft pregătește însă un nou meniu, regândit din temelii, pentru a face experiența mult mai atractivă pentru dispozitivele cu touchscreen.

Dacă te enervează ideea de a completa tot timpul user-ul si parola cand deschizi laptopul sau PC-ul tau cu Windows 10, există o setare simplă care îți permite să scapi de această problemă.

Într-o perioadă în care suntem nevoiți să lucrăm de acasă, ca urmare a pandemiei de coronavirus, dacă n-ai destule laptopuri pentru toată familia sau un monitor cu o diagonală mare sau televizor smart, pe care să vezi așa cum trebuie mailurile, programele, filmele și seriale de pe Netflix și HBO Go, o soluție optimă o reprezintă Intel Compute Stick, cel mai mic computer din lume, un gadget care transformă practic orice televizor într-un computer dotat pentru job și distracție, relatează GadgetReport.ro

Microsoft pregătește lansarea unui nou serviciu, Microsoft 365, bazat pe abonament, și a unui nou layout pentru platforma Windows 10. Noutățile vor fi prezentate în cadrul unui eveniment online, în zilele următoare, relatează GadgetReport.ro