Browsing: Xbox Series X

După ce Sony și Microsoft și-au anunțat consolele de ultimă generație, Playstation 5 și Xbox Series X, Nintendo pregătește, la rândul său, o consolă de jocuri în format 4K.

Care va fi consola anului 2020, Microsoft Xbox Series X sau Sony PlayStation 5? Tu pe care ai cumpăra-o? Chiar dacă niciuna dintre consolele de gaming nu a ajuns încă în magazine, moment prevăzut pentru sezonul de shopping de Crăciun, analiștii de la Ampere Analysis au lansat deja primele estimări privind vânzările.

Sony prezintă, pe 11 iunie, noua consolă de jocuri PlayStation 5, cel mai spectaculos gadget dedicat gaming-ului pe care japonezii l-au construit vreodată. ,Vom vedea cum arată ,,viitorul gaming-ului pe PlayStation 5’’, promite compania.

Microsoft anunță că noua consolă de gaming Xbox Series X va fi compatibilă cu câteva mii de jocuri, de la jocurile clasice la cele mai noi producții, precum  Halo: Infinite și Senua’s Saga: Hellblade II.

Sony și Microsoft au anunțat specificațiile celor două console de jocuri pe care le vor lansa în sezonul de shopping de Crăciun. Din datele prezentate ne putem face o idee generală despre performanțele acestora. Mai rămâne doar să le vedem și să aflăm la ce prețuri vor fi vândute Xbox Series X și c.

Microsoft a dezvăluit noi informații despre specificațiile viitoarei console de jocuri Xbox Series X. Cea mai spectaculoasă informație vizează existența unui GPU (unitate de procesare grafică) de 12 teraflopi, dublă față de cea existentă pe Xbox One X și de opt ori mai puternică decât Xbox One-ul original, relatează GadgetReport.ro.