Un experiment incredibil. Celebrul rapper Tupac nu a murit (VIDEO)

Data: 16/04/2012 | Autor: .

foto: NME/Getty

Celebrul rapper Tupac, asasinat in 1996, a fost “inviat” de americani sub forma unei holograme. In deschiderea festivalului Coachella 2012, Tupac Shakur si Snoop Dogg au interpretat piesele ‘Hail Mary’ si “2”, spre incantarea miilor de fani prezenti in sala, relateaza Showbizreport.ro

In clipul video de mai jos puteti vedea cum Tupac se adreseaza publicului iar apoi canta impreuna cu Snoop Dogg. Momentul este cu adevarat spectaculos.

Potrivit expertilor, noua tehnologie va permite industriei showbiz sa readuca pe scena personaje celebre din istoria muzicii, de la Elvis, la Michael Jackson, relateaza NME.

Tupac Shakur s-a nascut sub numele de Lesane Parish Crooks in Brookin, New York in 1971. Cand era inca copil, mama lui i-a schimbat numele in Tupac Amaru care inseamna in incasa „sarpele stralucitor”. Shakur inseamna in araba „multumita lui Dumnezeu”.

La varsta de 12 ani, Tupac a descoperit pasiunile pentru actorie, poezie si melodii de dragoste. Familia s-a mutat apoi in Baltimore unde Tupac a studiat la Scoala de Arte din Baltimore actoria si balet.

La aceasta scoala, Tupac a lasat o impresie profunda asupra profesorilor si arata un potential mare. Din pacate, Tupac nu a putut sa continue pregatirea. S-a mutat in Oakland, California cu restul familiei. Atunci a inceput Tupac sa „umble cu lumea rea”.

La 15 ani, a decoperit muzica rap; s-a autodenumit MC New York si a lasat impresia oamenilor ca era un dur.

Pana la varsta de 20 de ani, Tupac a fost arestat de opt ori, fiind si condamnat la 8 luni de inchisoare pentru abuz sexual.

Tupac s-a alaturat trupei de rap Digital Underground ca dansator. Nu la mult timp dupa ce trupa a ajuns foarte cunoscuta, Tupac a lansat primul lui album,2pacalypse Now, care a fost un succes.

Hit-ul Brenda’s Got A Baby l-a lansat pe Tupac in lumea muzicii. Datorita talentului lui, a primit un rol in filmul Juice. Tupac a lansat apoi albumul Strictly for my N.I.G.G.A.Z., care a fost un succes mai mare si chiar a intrat in topuri.

In noiembrie 1994, a fost impuscat de 5 ori in timpul unui jaf in care hotii au disparut cu bijuterii in valoare de 40.000 de dolari. Tupac si-a revenit in mod miraculos si lansat numeroase hituri, inclusiv albumul Me Aganst The World in anul 1995.

Pe data de 7 septembrie 1996, Tupac Shakur a fost impuscat de autori necunoscuti si a murit pe data de 13 septembrie. Multe lucruri care s-au intamplat in acea noapte inca raman un mister.

Dupa moartea lui, casa de discuri Amaru Records a lansat un album al acestuia, The Don Kiluminati, sub pseudonimul Makaveli. Pe coperta apare Tupac tintuit pe o cruce, cu o coroana de spini pe cap si cu o harta a bandelor cele mai importante din SUA.

In ianuarie 1997, studioul Gramercy a lansat filmul Gridlock’d, iar casa de discuri Death Row a anuntat ca detine mai multe piese nelansate semnate Tupac.