Femei goale si sicrie. Cea mai controversata reclama la o firma de pompe funebre (GALERIE FOTO)

Data: 3/12/2013 | Autor: .

11-kalendarz-2014-listopad

Polonezii de la Lindner au lansat editia 2014 a calendarului prin care isi promoveaza sicriele. Si cum sexul vinde cel mai bine, au “asezonat” cosciugele cu cate o tipa super sexy, complet dezbracata.

Potrivit companiei, cea de-a cincea editie a Lindner Calendar insista pe „armonia perfecta dintre cosciugele Lindner, lemnul natural, albastrul marii, florile rosii, campiile verzi si frumusetea unui trup de femeie”

Biserica Catolica a reclamat deja noul calendar drept o productie „nepotrivita”, considerand ca „decesul unei fiinte umane trebuie tratat solemn, cu decenta, nu cu un amestec de sex”

„Stim ca ideile noastre sunt controversate, insa am incercat sa promovam frumusetea fetelor din Polonia si a lemnului de cosciug. Vrem sa aratam ca sicriul nu este un obiect religios, este un produs ca oricare altul”, a declarat Zbigniew Lindner , seful de la Lindner.

Calendarul poate fi cumparat de pe site-ul companei la pretul de 9.70 dolari. Profitul realizat de Lindner va merge la o asociatie umanitara pentru protectia copiilor.

3-kalendarz-2014-marzec 5-kalendarz-2014-maj 6-kalendarz-2014-czerwiec 7-kalendarz-2014-lipiec 8-kalendarz-2014-sierpien

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.