O femeie din cinci ar renunta la sex pentru Facebook

Data: 24/10/2011 | Autor: .

alg_woman_facebookO femeie din cinci ar prefera sa renunte la sex pentru o saptamana decat sa renunte la a intra pe Facebook pentru o perioada similara, potrivit unui studiu realizat de revista Cosmopolitan pe 2.000 de cititoare.

57% dintre femei ar prefera mai degraba sa renunte la sex decat la accesul la calculator, iar 50% dintre respondente ar renunta la sex in favoarea smartphone-ului.

Totusi, 80% dintre femeile intervievate ar renunta la show-ul TV favorit pentru sex, iar 70% dintre ele ar renunta sa trimita mesaje SMS in favoarea momentelor intime.

Un alt studiu recent realizat de Telenav in august releva faptul ca o treime din americani nu ar renunta la smartphone-uri pentru o saptamana pentru a continua sa faca sex.

Combinand aceste date cu cele obtinute de Cosmopolitan, rezulta faptul ca femeile ar renunta mult mai usor la sex decat barbatii in favoarea gadget-urilor preferate.

Un alt studiu al SlideRocket a descoperit ca aproape unul din patru subiecti ar renunta la relatiile sexuale daca acest lucru le-ar permite sa evite o alta prezentare PowerPoint plicticoasa in timpul unei intalniri la birou.

Un studiu chiar si mai extrem realizat in iunie releva faptul ca 25% dintre studentii americani ar renunta la sex pentru un an intreg daca ar putea in acest fel sa scape de obligatia de a cara la scoala gentile grele pline cu carti. Alternativa la acestea ar fi reprezentata de manualele Digitale care ar fi incarcate pe un Kindle sau iPad.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *