Browsing: Gadget

Existenta noastra devine pe zi ce trece tot mai strans legata de tehnologie. Tot ceea ce ne inconjoara, orice obiect pe care il folosim, orice actiune pe care o intreprindem, toate acestea au ajuns sa fie in corelatie, intr-un fel sau altul, cu un proces tehnologic. De la obiectele din casa, la autoturism, telefonul mobil, calculatorul, playerul audio-video etc. Toate acestea pot fi privite drept gadget-urile lumii moderne.

Philips 45B1U6900C îmbină două monitoare într-unul singur. Noul monitor are scopul de a facilita fluxul de lucru, acesta fiind echipat cu un ecran mare de 44,5 inci (113 cm), o rezoluție de 5120 x 1440 și cu alte câteva caracteristici menite să ajute utilizatorii: andocare USB-C și conector RJ45 pentru Internet, un aspect SuperWide 32:9 curbat al ecranului și unghiuri de vizualizare de 178/178 grade.

Dacia pregăteşte lansarea unui nou model, altul decât mult aşteptatul Dacia Bigster şi noua generaţie Duster. Potrivit francezilor de la  L’automobile magazine, este vorba de o maşină urbană, un fel de mini SUV care va concura direct cu Jeep Avenger. Modelul poartă numele de cod Dacia MiniSter.

Dacă foloseşti Android Auto pe maşină cu fir şi te-ai săturat de acest lucru, ai la dispoziţie o mulţime de soluţii care îţi permit să foloseşti telefonul fără fir. Una dintre acestea este AAWireless, un gadget de tip dongle care îţi permite să vezi pe display-ul maşinii Android-ul fără să îl conectezi prin cablu.

În ultimii ani, Moscova s-a lăudat cu capacitățile avionului său Sukhoi Su-57 (numele de raportare NATO „Felon”), atât de mult încât unii experți ruși în aviație au sugerat că capacitățile sale le depășesc chiar și pe cele ale F-22 Raptor și F-35 Lightning II ale Forțelor Aeriene ale Statelor Unite.