Un altfel de gadget! Inelul de fitness Motiv lansează o nouă modă

Data: 8 mai, 2017 | Autor: . In Gadget

motiv inelul-de-fitness-motiv-1024x768

Startup-ul Motiv a lansat un nou dispozitiv de fitness tracking care vine să rezolve două dintre marile probleme ale acestui tip de gadgeturilor – forma şi autonomia. Motiv propune un dispozitiv inovativ, sub forma unui inel care se poartă pe degete şi care, din imaginile prezentate de companie, arată foarte bine, relatează GadgetReport.ro

motiv inelul-de-fitness-motiv-2-1024x768 Motiv este realizat dintr-un aliaj foarte uşor din titan, are o autonomie de până la cinci zile şi înregistrează aproape toţi parametri deveniţi standard în domeniu, de la distanţă la caloriile consumate în diverse activităţi.

Inelul Motiv se sincronizează cu smartphone-ul şi, cu ajutorul unei aplicaţii dedicate, gestionează toate informaţiile relevante, precum un smartwatch sau o brăţară de fitness.

Poate fi purtat inclusiv pe timpul somnului, având un senzor care înregistrează acest lucru, dar şi la duş sau când vă spălaţi pe mâini, fiind rezistent la apă.

motiv inelul-de-fitness-motiv-3-1024x768

Inelul Motiv se încarcă complet în 90 de minute, de la un port USB, cu ajutorul unui încărcător simplu şi foarte ingenios.

motiv inelul-de-fitness-motiv-4-1024x768

Motiv costă 199 de dolari, vine în două culori (slate grey şi rose gold) şi va ajunge pe piaţă în această vară. Îl puteţi precomanda de aici.

motiv inelul-de-fitness-motiv-5-1024x768

Articole simlare


Notice: WP_Query s-a apelat cu un argument care s-a învechit odată cu versiunea 3.1.0! caller_get_posts este abandonat! Folosește în schimb ignore_sticky_posts. in /home/gadgetreport/public_html/wp-includes/functions.php on line 4031