Evolio X-watch Pro. Un nou smartwatch de 299 de lei

Îţi place? Dă
şi

Evolio X-watch Pro picture-4-e1465202690838Evolio a anuntat lansarea smartwatch-ului Evolio X-watch Pro, un gadget cu design cu iz premium, cu specificații tehnice optime şi un preţ excelent, de numai 299 lei. Pentru ca beneficiaza de slot pentru cartela SIM, ceasul inteligent poate fi folosit totodata ca telefon.

Evolio X-watch Pro se conectează cu smartphone-ul utilizatorului prin funcția bluetooth astfel încât permite primirea și efectuarea de apeluri telefonice sau trimiterea de SMS-uri direct de pe ecranul tactil IPS de 1.54 inch.

Evolio X-watch Pro picture-3-e1465202680900X-watch Pro receptionează automat notificări pentru e-mailuri sau diverse aplicații precum Facebook, whatsapp, Twitter sau skype. În același timp, smartwatch-ul monitorizează activitatea fizică a utilizatorului și afișează numărul de pași, calitatea somnului sau perioadele de sedentarism.

Evolio X-watch Pro este dotat cu slot pentru card SD și cameră pentru fotografii instantanee sau filmări. Noul smartwatch dispune de un mediaplayer pe care se pot vizualiza filme, imagini sau asculta fișiere Audio. Totodată, ceasul are funcție antifurt, astfel încât se declanșează un semnal de alarmă atunci când smartphone-ul cu care este conectat se îndepărtează.

Evolio X-watch Pro picture-5-e1465202656377

Evolio X-watch Pro picture-2-e1465202668878Alte facilități ale ceasului sunt: înregistrator audio, alarmă, manager fișiere, funcție „găsește dispozitivul” și declanșator cameră smartphone.

Gadget-ul este compatibil cu Android și iOS și este disponibil în două culori, negru și albastru. Evolio X-watch Pro poate fi achiziționat începând de azi în magazinele Altex și pe evolioshop.com la prețul promotional de 299 lei.

Gearbest 2017 Top Sellers, Buy One Get  Free Gifts promotion
2017 Top Sellers, Buy One Get Free Gifts

Scrie un comentariu