Noi imagini cu super-car-ul lui Jay Leno – GM EcoJet (VIDEO)

Îţi place? Dă
şi

ecojet

Celebrul realizator de televiziune Jay Leno este un impatimit al automobilelor. Are o colectie spectaculoasa de masini, printre care una este cu adevarat unica in lume. Este vorba de un prototip General Motors intitulat EcoJet si realizat pe platforma Corvette Z06.

BANNER_gadget

Împrumutând elemente de design de la avioanele cu reacţie şi monoposturile de Formula 1, EcoJet este o masina speciala pentru ca este realizata din aluminiu si Kevlar si are un motor Honeywell LT-101 cu turbina de 650 de cai putere care functioneaza pe bio-diesel. EcoJet a fost desenat la indicatiile lui Jay Leno.

Masina are o istorie interesanta: ideea a aparut in urma discutiilor dintre Leno si Bernard Juchli, mecanicul particular al comicului, si a prins treptat contur in niste desene schitate pe cateva batiste de hartie, asa cum insusi Leno a marturisit.

Masina are numai doua locuri si poate atinge viteza maxima de 250 de kilometri pe ora.

Jay Leno si-a scos recent masina la plimbare. Urmariti imagini cu masina in clipul de mai jos.

Colectia lui Jay Leno cuprinde, pe langa modele Ferrari si Lamborghini, o serie de automobile clasice, un Ford GT, un McLaren SLR, ba chiar si o motocicleta cu motor de elicopter.

Scrie un comentariu