Nu este Jaguar şi nici Lexus! Este Kia Stinger GT, cel mai spectaculos model sud-coreean

Îţi place? Dă
şi

kia stinger gt kia-stinger-gt-gadgetreport

Kia a lansat în cadrul Salonului Auto de la Detroit unul dintre cele mai spectaculoase modele din istoria companiei sud-coreene. Kia Stinger GT este un coupe spectaculos cu patru portiere, tracțiune spate și motor V6, relatează GadgetReport.ro

Modelul, care concurează direct cu Audi A4, BMW Seria 4 Gran Coupe și Lexus IS, are dimensiuni tipice segmentului mediu: 4.83 m lungime, 1,87 m lățime și 1,4 m înălțime, cu un ampatament de 2,9 m.

kia stinger gt kia-stinger-6-gadgetreportConstruită pe noua platformă a mărcii de lux Genesis, Kia Stinger GT are o caroserie agresivă, dinamică, sportivă, dar bine proporționată. Chiar dacă aduce a coupe, Kia Stinger GT are patru uși şi un hayon cu deschidere amplă.

Kia Stinger GT vine cu două variante de motorizare – un propulsor turbo de 2 litri și 255 CP/353 Nm cu patru cilindri (Stinger) și un V6 turbo de 3,3 litri și 370 CP/510 Nm (Stinger GT).

Maşina accelerează de la 0 la 100 km/h în 6 secunde pentru modelul de bază şi în 5,1 secunde, pentru modelul cu V6 turbo. Acceleraţia excelentă şi viteza maximă de 269 de km/oră fac din acest model cel mai rapid din istoria Kia.

Motorizarea este completată de o tracțiune integrală și cu o transmisie automată cu opt rapoarte, frâne Brembo oferite în standard, cu patru pistonașe pe față și două pe spate, o suspensie reglabilă electronic, cu cinci moduri de rulare, sistem de detectare a pietonilor, funcție de frânare automată și pilot automat inteligent cu senzor radar.

kia stinger gt kia-stinger-8-gadgetreport

La interior, Kia Stinger GT propune o placă de bord cu un look dinamic, sportiv, realizată cu materiale de ultimă generaţie. Cele trei guri de ventilație centrale rotunde și consola centrală minimalistă sunt completate de display-ul tactil de 7 inchi.

Dotările sunt completate de scaunele Nappa şi de subwoofer montat sub scaunul față (parte din cele 15 incinte acustice ale noului sistem audio Harman-Kardon de 720W).

Preţurile noului model nu au fost anunţate.

Gearbest 2017 Top Sellers, Buy One Get  Free Gifts promotion
2017 Top Sellers, Buy One Get Free Gifts

Scrie un comentariu