Gadgeturi sexuale: Orgasmatron, cum sa obtii orgasmul instant

Data: 5/01/2012 | Autor: .

Postul de televiziune Discovery a reluat, joi, un episod foarte interesant filmat in 2009 care prezinta unul dintre cele mai controversate gadgeturi din istorie dedicate sexului, relateaza Showbizreport.ro22335

Este vorba de Orgasmatron, dispozitivul inventat de profesorul Stuart Meloy, care asigura orgasme garantate pentru ambele sexe.

Orgasmatron este, in fapt, un dispozitiv electronic care transmite impulsuri electrice cu ajutorul unor sensori care sunt amplasati pe coloana vertebrala.

Gadgetul are si o telecomanda cu ajutorul careia se poate seta intensitatea si nivelul de variatie al stimulilor electrici trimisi in “centrul placerii” descoperit de profesorul Meloy.

Acesta a declarat ca a descoperit din greseala efectele extrem de placute ale impulsurilor electrice.

“Initial am inventat acest dispozitiv cu gandul de a trata durerile pacientilor. In timpul testelor, am descoperit ca pacientele aveau orgasme in momentul in care amplasam electrodul intr-o anumita parte a coloanei vertebrale”, a declarat dr. Meloy.

Gadgetul este produs de Advanced Medical Electronics Corporation (AME Corp.).si costa 3000 de dolari.

Urmariti mai jos episodul Discovery Channel dedicat acestei inventii.

Urmariti si un interviu haios cu profesorul Maloy la un post de televiziune american.

Daca Orgasmatron vi se pare prea scump pentru scopul sau, Showbizreport.ro v-a prezentat, recent, un alt gadget dedicat sexului care costa numai 119 de dolari.

Este vorba de Lelo Tiani, un vibrator din silicon, cu o forma speciala care, folosit cu o telecomanda wireless si sistemul SenseMotion, ofera partenerei senzatii dintre cele mai interesante. Aflati mai multe detalii de aici.

 

loading...

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.