Gatebox Holographic Assistant. Vrei o prietenă japoneză virtuală?

Data: 16/12/2016 | Autor: .

gatebox holographic assistant Gatebox

gatebox holographic assistant gatebox_holographic_assistant_gadgetreportJaponezii de la Gatebox au anunţat lansarea în magazine a primului asistent holografic din lume. Gatebox Holographic Assistant prezintă imaginea unei tinere, foarte sexy, care răspunde la toate întrebările utilizatorului, relatează GadgetReport.ro

Gatebox Holographic Assistant este împachetat într-un tub de sticlă care are în interior holograma, iar comunicarea cu asistentul virtual se efectuează cu ajutorul unui hardware de ultimă generaţie, ce include o cameră video, microfon, senzori de mişcare, lumină, căldură şi umiditate, alături de o zonă de touch.

Robotul virtual este capabil să stea de vorbă cu utilizatorul şi să-i răspundă la tot felul de întrebări, pe baza unor informaţii preluate de pe internet. Potrivit experţilor, gadgetul Gatebox este considerat „next step” în materie de asistenţă virtuală. Google Home şi Amazon Echo par a fi demodate faţă de gadgetul japonez.

Preţul este unul pe măsura tehnologiei. Asistentul virtual costă 2600 de dolari si poate fi cumparat incepand din aceasta luna, exclusiv in Japonia. Compania vrea ca, anul viitor, sa lanseze produsul si la nivel international.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *