Google se muta in spatiu! Planurile SECRETE ale gigantului de pe internet (VIDEO)

Data: 11/06/2014 | Autor: .

google-skyboxGoogle a anuntat achizitia Skybox Imaging, o companie care se ocupa cu captarea imaginilor de pe Pamant, prin intermediul unei retele de sateliti. Afacerea a fost incheiata pentru 500 de milioane de dolari, bani gheata!

Google a cumparat tehnologia pentru a-si imbunatati imaginile din Google Maps si Google Earth.

“Satelitii Skybox vor ajuta la cresterea calitatii imaginilor si hartilor de pe intreg globul”, a anuntat compania, intr-o declaratie pentru Recode.

“Totodata, credem ca echipa Skybox si tehnologia ne vor ajuta sa imbunatatim accesul la internet in zonele izolate, cu probleme de relief”, se mai spune in declaratia oficiala.

 Achizitia Skybox vine dupa ce Google a anuntat, in aprilie, preluarea Titan Aerospace, o companie producatoare de drone, pe care urmează sa instaleze routere capabile sa aduca internetul din Africa pana in Antarctica.

google-

Google lucreaza si la “Project Moon”, un proiect prin care vrea sa instaleze routere pe baloane care sa zboare in zonele in care internetul nu poate fi disponibil pe cai normale.

Adeptii „Teoriei Conspiratiei” spun ca planurile Google ar viza, de fapt, scopuri ascunse.

Google, firma de casa a “stapanilor planetei”, ar viza instituirea unui “Big Brother” mondial. Cu ajutorul dronelor, satelitilor, baloanelor, gadgeturilor si internetului, Google ar urma sa monitorizeze toti locuitorii planetei.

„Vor sa stie ce gandim, ce obiceiuri avem, ce consumam, cu cine avem relatii, cat castigam, practic toate informatiile despre viata noastra. Motivul? Vor sa incerce sa ne controleze prin internet, retele de socializare, telefoane inteligente, tablete, gps-uri etc. Toate gadgeturile si noile tehnologii nu reprezinta decat pasi in plus catre Big Brother”, afirma adeptii conspiratiilor pe forumurile de pe internet.

Detalii despre aceste teorii extremiste le vedeti in reportajul video de mai jos. Bineinteles ca multe dintre argumente sunt pur fanteziste.