Google Translate primește 33 de limbi noi pentru traducere offline

Data: 17/01/2023 | Autor: .

Google Translate primește 33 de limbi noi pentru traducere offline

Datorită Google Translate, nu mai trebuie să învățați limbi noi pentru a interacționa cu localnicii atunci când vizitați o țară nouă. De asemenea, puteți să îndreptați cu ușurință telefonul către o inscripție, un mesaj afișat într-un loc public, și să obțineți traducerea acestuia în limba română cu ajutorul Google Translate. Mai mult, vă permite și să faceți traduceri offline, dar trebuie să descărcați acele pachete de limbi.

Acum, Google a anunțat oficial că va adăuga încă 33 de limbi pentru traducerea offline a Google Translate. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă conectați la internet dacă aveți nevoie vreodată să traduceți în sau din oricare dintre limbile nou adăugate. Cu toate acestea, trebuie să le descărcați mai întâi pentru a putea utiliza traducerea offline.

Iată lista completă a celor 33 de limbi noi pe care Google Translate le primește pentru traducerea offline:

Bască
Cebuano
Chichewa
Corsican
frizonă
Hausa
Hawaiiană
Hmong
Igbo
Javaneză
Khmer
Kinyarwanda
Kurdish
Lao
Latină
Luxemburgheză
malgașă
Maori
Myanmar (birmaneză)
Oriya / Odia
Samoană
Gaelică scoțiană
Sesotho
Shona
Sindhi
Sundanese
Tatar
Turkmenă
Uyghur
Xhosa
Yiddish
Yoruba
Zulu

Multe dintre aceste limbi au milioane de vorbitori nativi. Zulu are peste 12 milioane de vorbitori nativi.

Așadar, actualizarea ar putea fi foarte benefică pentru cei care nu cunosc limba și care vizitează locul unde se vorbește limba respectivă.

Pentru a obține aceste noi limbi, trebuie să descărcați cea mai recentă versiune a aplicației Google Translate, care este disponibilă în Play Store. Aceasta poate fi descărcată în același mod ca orice alt pachet de limbi pentru aplicație.

Noua aplicație Google Translate. Cum să vorbești instant în peste 200 de limbi străine