Hotel Transylvania. Filmul care aduce toti monstrii in Romania (VIDEO)

Data: 30/03/2012 | Autor: .

Columbia Pictures si Sony Pictures au lansat un nou trailer pentru filmul Hotel Transylvania, un desen animat 3D foarte interesant a carui actiune se desfasoara inRomania.

Mumia, Frankestein si Varcolacul sunt printre monstrii care se pregatesc de o bine-meritata vacanta in Transilvania, intr-un hotel de 5 stele in care au parte de toate conditiile speciale de cazare si odihna.

Invitatia le-a fost adresata de Dracula (Adam Sandler), proprietarul hotelului, care promite o petrecere in cinstea aniversarii a 118 ani de la nasterea fetei sale, Mavis.

Numai ca petrecerea este perturbata de un tanar turist, Jonathan, (Andy Samberg),  venit sa vada “minunatiile” din Romania.

Rezultatul? O comedie fantastica, in care tanarul se indragosteste de fata lui Dracula.  Scenariul promite sa ii tina cu sufletul la gura atat pe copii, cat si pe adulti in acest al patrulea desen animat produs de Sony Pictures Animation dupa „Open Season”, „Surf’s Up” si „Cloudy with a Chance of Meatballs”

Vocile personajelor sunt interpretate de Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg, Kevin James, Fran Drescher, David Koechner, Cee Lo Green, Steve Buscemi, Molly Shannon si David Spade.

Filmul, regizat de Genndy Tartakovsky,  va fi lansat oficial pe 28 septembrie.