INES lansează televiziunea în format 4K/UHD !

Data: 16/12/2015 | Autor: .

iNES 4K

Operatorul de televiziune iNES a anunţat că a finalizat cu succes testele pentru televiziunea 4K/UHD, care va fi disponibilă în cursul anului 2016.

Noile servicii de televiziune 4K/UHD vor fi disponibile prin conexiunile gigabit furnizate pe fibra optica, prin tehnologie GPON, a anunţat compania, într-un comunicat.

Tehnologia 4K/UHD ofera o rezolutie de patru ori mai mare decat a semnalului Full HD. Semnalul 4K/UHD adauga imaginii, pe langa definitie mai mare, o fidelitate semnificativ imbunatatita a culorilor, rezultatul fiind o experienta TV mult mai naturala. Tehnologia 4K/UHD este cel mai bine pusa in valoare pe televizoare cu diagonale mai mari de 50’’/126 cm.

iNES GROUP este in plin proces de migrare a retelei sale de abonati la servicii rezidentiale (Internet, Televiziune si Telefonie) pe GPON, cea mai performanta tehnologie de acces prin fibra optica. Migrarea pe noua solutie de acces se va incheia in cursul anului 2016 cand toti abonatii vor beneficia de performantele noii platforme: gigabit la Internet si Televiziune 4K/UHD.